Κατηγορίες
Blog

Taste of Thrive: Αποκλειστικό σεμινάριο ευεξίας από την Thrive Global Greece

Οι πιο πρόσφατες έρευνες υποστηρίζουν ότι η αποδοτικότητα και η ευεξία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες. Την Τρίτη 19/1 στις 18:00, η Thrive Global Greece θα πραγματοποιήσει ένα αποκλειστικό σεμινάριο ευεξίας για το κοινό του Business Undercover!

Οι πιο πρόσφατες έρευνες υποστηρίζουν ότι η αποδοτικότητα και η ευεξία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες, ειδικά την περίοδο της πανδημίας.

Υιοθετώντας νέες και πιο υγιεινές συνήθειες, μπορούμε να βελτιώσουμε την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή, αλλά και να αλλάξουμε ριζικά την εταιρική κουλτούρα. Γιατί όταν οι άνθρωποι ευημερούν, ευημερεί και η ίδια επιχείρηση.

Την Τρίτη 19/1 στις 18:00, η καλεσμένη μας Κατερίνα Τριβυζά, Corporate Head της Thrive Global Greece, θα πραγματοποιήσει το δωρεάν σεμινάριο ευεξίας με τίτλο “Taste of Thrive” αποκλειστικά για τους ακροατές και ακροάτριες του podcast μας.

Το webinar θα σου δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσεις την ευεξία και την αποδοτικότητά σου, μέσα από τέσσερις ενδεικτικές ενότητες:

  • Αλλαγή προτύπου
  • Ύπνος
  • Αναπλαισίωση
  • Νοηματοδότηση

Στο τέλος του webinar, θα μπορείς να εντάξεις άμεσα στην καθημερινότητά σου τα επιστημονικά και εφαρμόσιμα μικροβήματα της Thrive!

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, γι αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κράτησε τη θέσου για να σου στείλουμε το link του σεμιναρίου και μια υπενθύμιση εδώ: http://bit.ly/TasteOfThrive

BU+ Support Business Undercover

Πες μας τι σκέφτεσαι 👇

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *