Σχετικά με εμάς

Μέσω του Business Undercover, θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα μετάδοσης γνώσεων και δημιουργίας έμπνευσης σχετικά με το χώρο των επιχειρήσεων και της καινοτομίας. Το podcast απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια για να αναπτυχθούν και να υλοποιήσουν τις ιδέες τους.

Στο podcast θα ακούσεις θεματικές για επιχειρηματικότητα, marketing, management, καινοτομία και πως εφαρμόζονται νέες τακτικές στις επιχειρήσεις σήμερα με καλεσμένους ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο.

Παρουσιάζουν οι Ορέστης Τσάτσος και Παντελής Σπάρταλης.

Ορέστης Τσάτσος

Είμαι ο Τσάτσος Ορέστης και δύο από τις ιδιότητες μου είναι να είμαι συμπαρουσιαστής αυτού του podcast και φοιτητής του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής στο ΠΑ.ΜΑΚ.

Παράλληλα με τις σπουδές μου ασχολούμαι με projects που βοηθούν εμένα και τους γύρω μου να αποκτήσουμε γνώσεις και δεξιότητες, να αναπτυχθούμε και να έχουμε ένα θετικό αντίκτυπο στον κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια έχω συμμετάσχει σε δράσεις που με έφεραν σε επαφή με όρους όπως η ηγεσία, η δημιουργία υπηρεσιών και η εκπαίδευση ατόμων, δίνοντας μου το πρώτο ερέθισμα να εκπαιδευτώ και να τα αναπτύξω περαιτέρω.

Παίρνω πολύ ενέργεια από το να αποκτώ συνεχώς νέες γνώσεις, να αναπτύσσω τον εαυτό μου και τους γύρω μου και να συμμετέχω σε απαιτητικά και δημιουργικά project.

Το Business Undercover για μένα, αποτελεί μια πρωτοβουλία για τη μετάδοση των επιχειρηματικών και προσωπικών γνώσεων, έμπειρων ανθρώπων προς εμάς και τους ακροατές μας.

Let’s connect on LinkedIn.

Παντελής Σπάρταλης

Ονομάζομαι Παντελής Σπάρταλης, είμαι ιδρυτής της ομάδας Origen και φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Από μικρός ασχολούμαι με την δημιουργία projects σε διάφορους τομείς. Από τότε, σιγά-σιγά αγάπησα την επιχειρηματικότητα, τις νέες ιδέες όπου και με βοηθήσαν να αποκτήσω εμπειρίες και γνώσεις στην διοίκηση, την γραφιστική και τον προγραμματισμό.

Μου αρέσουν οι δημιουργικές ιδέες, ειδικά όταν τρέχουν από δυνατές ομάδες. Με ενδιαφέρει ο τομέας του Management, Branding και της Επικοινωνίας.

Το Business Undercover για εμένα είναι ένα εγχείρημα που θα δώσει τα εφόδια στους ακροατές του ώστε να μάθουν πρακτικές από επιχειρήσεις και ανθρώπους με εμπειρία.

Padelis Spartalis HomepageLet’s connect on LinkedIn.