Κατηγορίες
Business Podcast

Business Transformation through people: Τι είναι και γιατί χρειάζεται — Δημήτρης Διαμαντής

Σε αυτό το επεισόδιο μιλάμε για το Business Transformation through people. Τι είναι, γιατί χρειάζεται και πως πρέπει να προετοιμαστεί μια επιχείρηση για να το κάνει πράξη με τον Δημήτρη Διαμαντή.

Τα πάντα περνούν μέσα από αλλαγές, ακόμα και οι επιχειρήσεις.

Δεδομένα που γνωρίζαμε για τις προτιμήσεις των πελατών μας αλλάζουν, οι συνθήκες που ίσχυαν στην αγορά μεταβάλλονται, νέες τεχνολογίες ή υγειονομικές κρίσεις έρχονται να διαταράξουν το business as usual (συνηθισμένος τρόπος που λειτουργούμε ως επιχείρηση) και όχι μόνο.

Οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν στην αλλαγή, είναι πραγματικά αμέτρητοι και σίγουρα δε γίνεται να είμαστε προετοιμασμένοι-ες για όλους.

Το θέμα είναι τι γίνεται όταν αναγνωρίζουμε ή έστω αισθανόμαστε πως κάτι πάει λάθος στην επιχείρηση μας.

Για να μπορέσει μια επιχείρηση να παραμείνει ανταγωνιστική, χρειάζεται να ερευνήσει πως μπορεί να μετασχηματίσει τις διαδικασίες της και τι πιο κεντρικό σε αυτές τις διαδικασίες από τον ίδιο τον άνθρωπο.

Ο πυρήνας της δραστηριότητας σας είναι οι εργαζόμενοι-ες σας. Ακόμα και αν ένα μεγάλο μέρος της δραστηριότητας σας βασίζεται στην τεχνολογία, αυτό δε σημαίνει πως ο ανθρώπινος παράγοντας βγαίνει από την εξίσωση.

Οπότε ποιες είναι οι ενέργειες που χρειάζεται να λάβουμε ως επιχείρηση, όταν αναγνωρίσουμε ότι χρειαζόμαστε μια τέτοια αλλαγή;

Καλεσμένος μας αυτή την εβδομάδα είναι ο Δημήτρης Διαμαντής, Organizational Consultant και ιδρυτής της Dimitri Diamanti.

Με τον Δημήτρη συζητάμε για το Business Transformation through people, δηλαδή πως οι επιχειρήσεις μπορούν να μετασχηματιστούν μέσω των ανθρώπων τους, για να εξελιχθούν και να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες.

Ακούγοντας το επεισόδιο μπορείς να μάθεις:
  • Τι είναι business transformation through people
  • Γιατί χρειάζεται σε μια επιχείρηση
  • Πως επικοινωνούμε την αλλαγή στους εργαζομένους μας
  • Τον ρόλο της εταιρικής κουλτούρας στην αλλαγή
  • Τα δυσκολότερα στάδια του μετασχηματισμού
Βρες τον Δημήτρη:

Συντονίσου στο SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts & Castbox

Αν σου αρέσει ο μετασχηματισμός των επιχειρήσεων, σου προτείνουμε να ακούσεις και το επεισόδιο σχετικά με το Digital Transformation, με τον Γιάννη Οφάκογλου!

Πώς σου φάνηκε η σελίδα;
BU+

Πες μας τι σκέφτεσαι 👇

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πριν φύγεις... σου έχουμε ένα δώρο! 🎁
Κάνε δωρεάν εγγραφή και θα λάβεις ένα e-book με digital εργαλεία + θα σε ενημερώνουμε για νέα επεισόδια & webinars!
Μισούμε τα spams & Σεβόμαστε τα δεδομένα σου. Διάβασε την πολιτική απορρήτου μας.